•  ONE5812 copy

“La Provincia” investeste in excelenta

on Duminică, 09 Iunie 2013. Posted in Implicare sociala

“La Provincia” investeste in excelenta

Motivatia din spatele acestui demers consta in afirmatia ca S.C. Avicarvil S.R.L nu este un simplu producator, ci doreste sa se implice in prosperitatea judetului Valcea prin sustinerea performantelor tinerei generatii, incurajand copiii valorosi, cu merite exceptionale obtinute la competitii nationale si internationale.

Cu ocazia sarbatorilor de Craciun , SC Avicarvil SRL, a lansat in perioada 20 noiembrie – 15 decembrie 2012, un concurs de dosare pentru obtinerea a trei burse de merit pe baza rezultatelor scolare exceptionale pentru grupele de clase I- IV, V-VII si IX-XII.

Sloganul campaniei a fost: „Excelenta se obtine prin efort, <La Provincia> investeste in excelenta”.

In urma selectiei celor mai bune rezultate pe plan local, de Craciun, trei dintre cei mai buni elevi din Valcea au fost premiati cu burse de excelenta oferite de brandul romanesc „La Provincia”

Cei trei castigatori ai burselor in valoare de 150 de euro lunar (ianuarie – decembrie 2013) sunt:

Bursa Junior – «Puisorul Silitor» s-a acordat elevului  Alexandru Nicolae Serban de la Scoala Gimnaziala „Anton Pann”,

Bursa de Excelenta – «Puiul cel Istet», Roxanei Cristina Raban de la Scoala Gimnaziala „Take Ionescu”, iar

Bursa Liceala – «Cocosul Iscusit» i-a revenit lui Ioan Laurentiu Ploscaru de la Colegiul National „Alexandru Lahovari”.

Cei trei olimpici sunt apreciati la nivel national si international pentru merite deosebite in domeniul matematicii, iar fondurile provenite din aceste burse private de studiu sunt destinate exclusiv pentru asigurarea unor conditii optime, necesare pregatirii activitatii de invatare.

Criteriile principale pentru acordarea burselor sunt media generala peste 9.50 si participarea la competitii renumite in tara si in strainatate.

Dorel Barbu, administratorul societatii Avicarvil: „Mie si colegilor mei ne-a fost foarte greu sa alegem castigatorii. In general, despre invatamant nu prea se spun lucruri bune, dar dosarele elevilor pe care le-am vazut, m-au impresionat. Am vazut cata munca au depus acesti minunati copii. Sper sa continuam traditia si in urmatorii ani.”

Premierea a avut loc in data de 19 decembrie, in Sala de Sedinte a Inspectoratului Scolar, iar din juriu au facut parte:

Dl. Dorel BARBU- Administrator, SC Avicarvil SRL

Dl. Gabriel CRACIUN- CEO, SC Avicarvil SRL

Dl. Alin ANCUTA- Consilier Juridic, SC Avicarvil SRL

Dna. Laura ALEXA- Specialist Marketing, SC Avicarvil SRL

Dna. Mihaela PIRVU- Inspector Resurse Umane, SC Avicarvil SRL

La eveniment a fost prezent si Florin Smeureanu, Inspector Scolar General:  „Este pentru prima data cand o societate comerciala acorda astfel de burse. Sper ca, pe viitor, sa li se alature si altele. Ii felicit pe cei trei elevi care au de acum obligatia de a se mentine in varful piramidei. In spatele acestor rezultate exceptionale stau si cadrele didactice si parintii.”

 

“La Provincia” sustine filmul romanesc

on Duminică, 09 Iunie 2013. Posted in Implicare sociala

“La Provincia” sustine filmul romanesc

„La Provincia” sustine filmul romanesc si recomanda vizionarea filmului „Domestic” in regia lui Adrian Sitaru.   Echipa de promovare a filmului, Graffiti BBDO, a iesit total din conventional si a dezvoltat un parteneriat cu brandul romanesc „La Provincia” pentru a atrage cat mai multi spectatori la film. 

In filmul „Domestic” gaina, are un rol important,  de aceea, intre 15 martie -15 aprilie – produsele din pui marca „La Provincia” au avut o eticheta cu textul “Daca vrei sa vezi ce a patit gaina, trebuie sa vezi Domestic. Din 22 martie in cinematografe si pe  www.ceapatitgaina.ro”. Adresa de pe eticheta este o legatura catre site-ul filmului, www.domesticthemovie.ro, unde aflati detalii despre “zburatoare”.

DOMESTIC este cel de-al treilea lung metraj al lui Adrian Sitaru, dupa „Pescuit sportiv” (2008) si „Din dragoste cu cele mai bune intentii” (2011), ambele premiate in numeroase festivaluri de prestigiu.

Este o poveste despre oameni care mănâncă animalele pe care le iubesc şi animalele care iubesc oamenii necondiţionat. Un iepure, o găină, o pisică, un câine şi un porumbel trec prin viaţa personajelor principale, influenţându-le evoluţia.

Cu un imaginar minunat, dar şi dureros de real, Domestic este povestea copiilor, adulţilor şi animalelor care convieţuiesc sperând la o viaţa mai bună. 

Domestic e un film in care animalele de casa sunt transformate in personaje cu tratament egal cu al actorilor din rolurile principale. Sloganul “trebuie sa vezi Domestic ca sa intelegi” capteaza atentia si te invita sa vizionezi fimul.