• Untitled Panorama3 copy

Istoric / Valori

Compania AVICARVIL si-a inceput activitatea prin preluarea uneia dintre cele mai mari platforme de crestere a pasarilor din Romania, cu vasta experienta in cresterea puilor, datand din anul 1978.

 

AVICARVIL a inceput investitiile in anul 2008 prin retehnologizarea fermelor, marirea capacitatii de sacrificare a abatorului si constructia unei platforme logistice in anul 2011. In prezent, abatorul se afla intr-un amplu proces de retehnologizare si extindere a capacitatii, proiect ce se va finaliza la sfarsitul anului 2013.

 

Compania a dezvoltat o retea proprie de magazine reunita sub brandul „La Provincia”, retea compusa, in prezent, din aproximativ 60 de magazine. Trebuie mentionat aici ca jumatate din productia rezultata este vanduta prin intermediul magazinelor proprii, dar si a celorlalte firme partenere din Grupul Carmistin, cealalta jumatate fiind vanduta prin distributia proprie, Ika si export.

 

AVICARVIL a construit prima ferma de crestere a puilor din Romania, care include producerea de energie verde (panouri fotovoltaice). 

 

Compania AVICARVIL isi vinde produsele sub brandul denumit „La Provincia”, puii sacrificati si comercializati provenind din propriile ferme. Pe langa fermele detinute de societate la momentul preluarii acesteia, in prezent, se deruleaza un amplu program de investitii in constructia de noi ferme. Toate furajele utilizate in cadrul procesului de crestere a puilor sunt produse in propria fabrica de nutreturi, fabrica ce furnizeaza furaje si pentru alti crescatori de pui sau porci.

 

Avicarvil este o companie cu capital 100% privat romanesc, asemeni tuturor firmelor care compun grupul Carmistin. Dorinta  noastra este ca, prin propriul exemplu, sa demonstram ca un vis poate deveni realitate si sa promovam un nou model antreprenorial, un model personal, deschis si foarte apropiat de OM. 

 

Suntem intr-un continuu proces de invatare/ perfectionare, intotdeauna dorind sa fim aproape de nevoile/cerintele clientilor si sa tinem cont de sugestiile acestora.