•  ONE4819 copy

Companie

Avicarvil (La Provincia), parte a grupului de firme Carmistin, reprezinta un sistem integrat complex, ce porneste de la productia de cereale /furaje combinate, ferme de crestere a puilor, abatorizare si distributie a produselor in reteaua proprie de magazine, dar si prin alte canale de distributie. 

 

Compania este localizata in imediata vecinatate a orasului Ramnicu-Valcea, ceea ce ii confera o pozitie centrala, ce a permis dezvoltarea retelei de distributie nationala intr-un sens concentric localizarii companiei, fapt ce faciliteaza accesul produselor noastre in cat mai multe zone ale tarii si totodata, accesul facil al partenerilor catre noi.

 

Compania furnizeaza o gama completa de produse refrigerate si congelate, atat pentru piata interna, cat si pentru partenerii din afara tarii.

 

Abatorul are numarul de autorizare RO 208 EC, este certificat HACCP avand in derulare si alte proiecte de implementare a altor certificari (BRC).

 

Gratie echipei manageriale care si-a dovedit competenta inca de la preluarea companiei in anul 2008, Avicarvil a demonstrat un mare potential, fiind receptiva atat la nevoile si cerintele pietei, cat si la cele ale consumatorilor finali.